CreativeMASS

A CreativeMASS egy inspirációs blog, ahol az aktuális vizuális trendek témákra és kategoriákra rendezve egy gyors átlátható segítséget nyújtanak. FAST FOOD TO HUNGRY EYES fúúú, így egy nap töltögetés után látom, hogy igen sokára állnak össze majd a kategóriák, de rajta vagyok a témán!!

caleidoscope

2009.05.22. 14:20 creativemass

Bár ennek a videónak az alap ihlete a szinesztézia, nekem valahogy mégis olyan érzésem van, mintha egy kaleidoszkópot forganék. Zseniális alkotás az Advenced Beauty -tól.

Az Advanced Beauty a digitális művészi munkák összekapcsolásának teremtője. A programozók, művészek, zenészek, rajzfilmkészítők és építészek közötti együttműködés állandó fejlődést biztosít a munkákban.

  

Advanced Beauty 3 of 18 / Directed by Karsten Schmidt from Universal Everything on Vimeo.

A videó alap ihlete a szinesztézia. Ez egy olyan mentális jelenség, amelyben egyik érzékszerv által keltett benyomás automatikusan aktivál egy másik érzetet, tehát például a betűkhöz vagy számokhoz az ember akaratlanul is színeket társít.Magyarul összeérzésnek is nevezik. Ezek a videók a hang testi megnyilatkozásai. Mint a sonybravia labdák, vagy a festékrobbanós épület.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: video geometria színesztézia

A bejegyzés trackback címe:

https://creativemass.blog.hu/api/trackback/id/tr981137449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása